Proiect A.C.T.U.A.L. - POCU/82/3/7/106006

NOI Media Print implementeaza in calitate de partener, alaturi de Euro-Link Consultants in calitate de beneficiar si CASETIM ca partener, proiectul "A.C.T.U.A.L. - Antreprenoriat-Competitivitate-Tehnologie-Utilitate-Abordare Locală Regiunea Centru" (POCU/82/3/7/106006) - proiect strategic adresat persoanelor care au domiciliul sau reședinta în Regiunea Centru (județele Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Harghita și Covasna) și doresc să înființeze afaceri în zona urbană.

Proiectul vizează finanțarea unui număr de 48 de întreprinderi mici și mijlocii și include activități de formare, consultanță antreprenorială pentru un număr de minim 400 de persoane, precum și sesiuni de mentorat și sprijinire a funcționării întreprinderilor nou create.

Durata proiectului: 36 de luni (15 ianuarie 2018 - 15 ianuarie 2021)

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – "Locuri de muncă pentru toți", Obiectivul tematic 8 – "Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor", Prioritatea de investiții 8.iii- "Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare", Obiectivul specific 3.7: "Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană".

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina oficiala a proiectului aici.

Palatul Cotroceni. Destinul unei resedinte princiare

Editura NOI Media Print va invita la lansarea albumului "Palatul Cotroceni. Destinul unei resedinte princiare", autor dr. Marian Constantin.

Evenimentul va avea loc la Libraria Dalles, vineri, 30 martie 2012, ora 13.00.

Albumul va fi prezentat de dr. Mihaela Varga si prof. dr. Ioan Opris.