1. ACEST SITE ESTE INTRETINUT ŞI ADMINISTRAT DE

Noi Media Print SA

Strada Tokyo nr.1

011765 Bucureşti, Sector 1

Romania

Reg. com: J40/8187/1998

CUI: 10942552

Atribut fiscal „RO”

Cont lei: RO80 BACX 0000 0001 3167 5310

Cont euro: RO74 BACX 0000 0001 3167 5321

Unicredit Tiriac Bank

+40(21)222-0734

+40(21)222-0776

+40(21) 222-0786 (fax)

office@nmp.ro

vanzari@nmp.ro

2. COPYRIGHT

Conţinutul site-ului www.nmp.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea NOI Media Print SA şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea 8 / 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (cu modificările şi completările ulterioare). Folosirea fără acordul proprietarului a oricui element, dintre cele enumerate mai sus, se pedepseşte conform legislaţiei in vigoare.

3. DATELE PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de www.nmp.ro şi furnizorii săi exclusiv in scopul declarat al acestui site (pentru stocarea şi procesarea comenzilor eferente librăriei online). Informaţiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, buletinele informative periodice precum şi alte elemente de natura promoţionala .

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, NOI Media Print SA are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către clienţii săi.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces şi de intervenţie asupra datelor sale personale, acestea putând fi editate din meniul "ADMINISTRARE CONT", disponibil după logare.

Totodată, clientul are dreptul de a se opună prelucrării datelor sale personale şi de a solicita pe cale oficiala ştergerea definitiva a acestora din baza noastră de date.

4. LIMITELE DE FOLOSIRE A ACESTUI SITE

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii înregistraţi şi nici alte persoane, care nu se afla in relaţii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a-l reproduce parţial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor NOI Media Print SA. Vizitatorii pot accesa site-ul fără a furniza date personale. Pentru o buna funcţionare, site-ul poate seta „cookies”.

5. LIMITELE RESPOSABILITATII

Utilizarea sau afişarea pe site-ul  www.nmp.ro a oricărui nume sau emblema de marca înregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.

NOI Media Print SA nu îşi asuma responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute in urma folosirii informaţiilor sau a produselor achiziţionate prin intermediul librăriei noastre online. Utilizatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. NOI Media Print SA actualizând permanent securitatea site-ului şi a mijloacelor sale de comunicare, fără insa a putea garanta imunitatea deplina a acestora in raport cu viruşii informatici de orice natura.

Informaţiile incluse pe www.nmp.ro va sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse proprii sau autorizate. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informaţie intră sub incidenta legii dreptului de autor, vă rugam să ne aduceţi la cunoştinţa la adresa office [at] nmp.ro pentru a putea lua măsurile legale necesare.

Nu garantăm exactitatea sau obiectivitatea informaţiilor. Comentariile exprimate in cuprinsul articolelor sau produselor noastre care apar in secţiunile "Titluri", "Stiri” sau "Presa" sunt asumate in întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implica responsabilitatea solidară a www.nmp.ro.

Informaţiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informaţiile sau datele considerate de interes general, care ar putea apărea in mass-media sau in orice alta forma de prezentare publica sau comerciala, NOI Media Print SA trebuie sa îşi exprime acordul scris pentru publicare.

6. RECLAMATII PRIVIND PRODUSELE

NOI Media Print SA îşi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curenta sau orice alt motiv ce a putut influenta in mod negativ procesarea comenzii si livrarea.

In eventualitatea in care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse in bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră îşi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Orice reclamaţie privind starea produselor livrate la clienţi va fi adusa la cunoştinţa firmei noastre in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail, urmând ca NOI Media Print SA să o soluţioneze.

Întreaga responsabilitate a viciilor descoperite şi repararea lor revine in sarcina furnizorului. In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de NOI Media Print SA, dar nu şi despăgubiri suplimentare.

Valoarea maxima a obligaţiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comanda.

In cazul in care v-aţi răzgândit asupra achiziţiei făcute prin intermediul site-ului www.nmp.ro, ne puteţi returna pachetul in termen de 10 zile, cu returnarea integrala a costului produselor, numai in condiţiile in care pachetul este in aceeaşi stare in care a fost expediat.

Costurile cu returnarea pachetului (taxe de expediţie, asigurare, etc) revin clientului, urmând ca NOI Media Print SA să restituie acestuia contravaloarea produselor returnate, după ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

7. GARANTIE

Pentru produsele achiziţionate din librăria online www.nmp.ro se asigura garanţie in conformitate cu certificatul de garanţie al fiecare produs (acolo unde este cazul). Persoana juridica ce asigura garanţia este cea menţionata pe certificatul de garanţie al produsului (acolo unde este cazul). Pentru a beneficia de garanţie, comparatorul are următoarele obligaţii:

* produsul sa fi fost cumpărat de la societatea noastră şi folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

* sa respecte instrucţiunile de folosire şi sa utilizeze produsul conform instrucţiunilor impuse de producător;

* sa păstreze certificatul de garanţie şi documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanţie este cel specificat pe certificatul de garanţie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de consumator.

Cauze de pierdere a garanţiei:

* avarii sau deteriorări mecanice; expunere excesiva la radiaţii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificări ale produsului;

* defectarea produsa ca urmare a nerespectării instrucţiunilor de utilizare, transport , manipulare şi instalarea prescrise in manualul de utilizare;

* deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului sau deteriorarea marcajului cu modelul şi seria acestuia;

* inundarea, incendierea, expunerea la soare, trăsnete, modificări sau instalări necorespunzătoare, intervenţii neautorizate;

* distrugeri diverse datorate şocurilor;

Toate prevederile cuprinse in legislaţia româneasca in vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt aplicabile. Drepturile consumatorului sunt cele prevăzute in legislaţia româneasca. Garanţia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

8. PRETUL FINAL ŞI LIVRAREA

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie si/sau încasare aferente. Compania noastră nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpărarea produsului. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform opţiunii clientului, prin Posta Romana sau curierat.

Vă rugăm sa luaţi in considerare faptul ca poate exista un interval de 12-24 ore intre înregistrarea comenzii şi preluarea acesteia de către curier. Orice întârziere suplimentara va fi comunicata clientului.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta şi Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanţa, "consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeaşi stare ca la expediţie: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse) şi in pachetul original in care au fost livrate.

Orice conflict apărut intre NOI Media Print SA şi clienţi va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenta instanţelor româneşti.

9. PLATA PRODUSELOR SI/SAU SERVICIILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni şi Condiţii se poate efectua cu ordin de plata, online - cu cardul - sau prin ramburs.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completaţi un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacţia prin card a fost reuşita, următorul ecran va oferă informaţiile relevante pentru comanda.

NOI Media Print SA accepta următoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

10. FURNIZORI

Librăria online www.nmp.ro are contracte de distribuţie de carte, film şi alte elemente tipărite cu edituri şi producători/importatori ai mărcilor prezente in site. Furnizorii noştri garantează atât in privinţa deţinerii tuturor drepturilor de autor şi de difuzare pe teritoriul României a produselor cat şi in privinţa calităţii acestora şi a autenticităţii mărcilor.

NOI Media Print SA are acceptul legal al furnizorilor săi de a publica pe www.nmp.ro pasaje din cârti precum şi „trailer”-e video sau audio aferente produselor aflate la vânzare.

11. INTERACTIVITATE

NOI Media Print SA stabileşte unilateral sau in colaborare cu anumiţi furnizori ai săi regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează pe www.nmp.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site.

Promoţiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afişate pe site, in perioada de valabilitate clar menţionata si, in limita stocului disponibil. NOI Media Print SA nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioada de promoţie şi poate retrage promoţia fără notificare prealabila.

12. COMUNICAREA PE WWW.NMP.RO

Persoanele înregistrate pe www.nmp.ro pot face comentarii la produsele publicate online, pot sa transmită sugestii, întrebări sau alte informaţii deţinătorilor sau administratorilor site-ului, atâta vreme cat limbajul acestora este civilizat iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura in nici un fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătura cu www.nmp.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricărei alte entităţi folosind site-ul www.nmp.ro vor fi sancţionate in conformitate cu legislaţia penala in vigoare.

NOI Media Print SA nu îşi asuma responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

In cazul trimiterii sau afişării, prin intermediul www.nmp.ro, a unor texte sau documente de orice natura, se consideră că utilizatorul acorda www.nmp.ro şi afiliaţilor/asociaţilor săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde, la nivel geografic, şi prin orice mijloace.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei terţe entităţi fizice sau juridice.

13. DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul accepta necondiţionat termenii şi condiţiile de utilizare expuse anterior, valoarea acestora fiind aceeaşi cu a unui contract valabil încheiat.